perjantai 9. heinäkuuta 2010

AIKA AIKANSA KUTAKIN...

... sanoi pässi kun päätä leikattiin.
Kuten edellisessä kirjoituksessa jo totesin, muutoksen tuulet ovat tosiasia. Blogini tulee muuttumaan ja keskittymään tulevaisuudessa pääasiassa Future Film Distribution:n elokuviin. Firmasta saa lisätietoa mm. täältä. Itse olen muutoksesta enemmän kuin innoissani. Aijon pysyä kuitenkin rehellisenä kirjoittaessani mielipiteitä elokuvista, joita ehdin katsoa. Lisäksi tulen kertomaan enenevissä määrin uutisia tulevista elokuva- ja DVD ensi-illoista sekä vihjaamaan mehevistä huhuista elokuvan maailmassa.
Esimakua tulevasta voin heittää jo aikaisemminkin trailerin muodossa esittelemäni Expendables leffan sneak preview:llä ja kommentoimalla näkemääni. Ensi-iltaan elokuva tulee 13.8 kautta maan.
Vaikka pelkäsin, että elokuva sortuu liikaan vakavuuteen ja sitä myöden campiin, sitä se ei luojan kiitos tee. Tämä pätkä vie testosteronin aivan uusiin sfääreihin, vyöryttää kankaalle kunnon turpakäräjät ja dialogi koostuu toinen toistaan nasevammista one linereista.
Voin kuvitella, että naisia tämä elokuva ei houkuta, paitsi meitä, jotka nauttivat kunnon mäiskeestä ja ärhäkkäästä otteesta.
Tältä on turha suurta draamaa tai sisältöä odottaa, vaikka keskeltä löytyykin kohtaus tunteikkaasta Mickey Rourkesta. The Wrestler -elokuvan tähti, jos kuka voi tästä kaartista uskottavasti moisen tehdä.
Parasta elokuvassa on sen kokeneiden tähtien huumori, kyky nauraa ja heittää herjaa, eikä ottaa itseään ja projektiaan liian vakavasti. Tämä takaa, että kokonaisuus toimii, viihdekerroin on korkealla ja tarina rullaa.
Kyllähän se Syltty on todistanut jo useaan otteeseen, että herra haltsaa tämän tyylin elokuvat. Kaikki siis tarkastamaan kuinka otetaan miehestä mittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti