lauantai 9. tammikuuta 2010

YRITYKSEN KAUTTA UUTEEN NOUSUUN...

Tarkoitus oli käydä katsomassa Avatar jo eilen, mutta tiskillä tuli konkreettisesti todistettua leffan edelleen jatkuva voittokulku. Perjantain näytökset olivat täpötäynnä samoin sunnuntain aikaisemmat esitykset. Kun osa porukasta nousee kuudelta maanantaina töihin, ei myöhäisempi näytösajankohta ole vaihtoehto. Siispä Avattaren omakohtainen kommentointi siirtyy ensi viikkoon.

Muutoin viikonlopun aikana tulee televisiosta ihan viihdyttäviäkin pätkiä. Tämän illan elokuvista valitsisin todennäköisesti Waterworldin tai Hannibalin välillä. Kummmassakin on omat ongelmansa, mutta esim. Waterworld ei mielestäni ole koskaan ollut niin huono kuin sen maine. Osa siitä johtunee sen tuottamista suunnattomista tappioista, jotka lähes tuhosivat sen tuotantoyhtiön. Toisaalta meikäläinen on aina ollut sucker for leffoille, joissa luontoäiti laittaa hanttiin.
Hannibal ei yllä lähimainkaan Uhrilampiaden tasolle. Harva trilleri siihen pystyy. Julianne Moorella oli isot saappaat täytettävänä ja auttamattomasti hänen Clarisensa jää kakkoseksi Jodie Fosterille. Muutoinkin kerronnasta puutuu edeltäjänsä synkkä ja inhimillysyyden hylkäävä asenne. Ei Hannibal kuitenkin täysin toivoton tekele ole.
Alfie ei oikein sytyttänyt. Kaikessa komeudessaan en ole koskaan innostunut Jude Lawsta ja koko pätkästä jäi puiseva fiilis.

Sunnuntain tarjonnasta valitsisin ehdottomasti MTV3:n Kaikki kuninkaan miehet. Leonardo Dicaprion tähdittämä Beach sai minut tulemaan jo leffateatterista tylsyyttä ja turhautumista huokuen. Ontuva kerronta ja näyttelijöiden jättämä laimea fiilis eivät kadonneet upeiden kuvien siivittämänä taka-alalle...
Toisaalta jos kaipaa elokuvaa, joka ei vaadi liikaa ajatustoimintaa, siitä vaan rantafiiliksiin.

Mikäli aikataulut antavat myören, ensiviikolla olisi tarkoitus tarkastaa vihdoinkin mm. Vuohia tuijottavat miehet sekä Sherlock Holmes... Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti