lauantai 6. maaliskuuta 2010

KEVYTTÄ KAURAA

Kuten olen jo todennut moneen otteeseen, pakenen elokuviin, kun arki ja todellisuus käyvät ylivoimaisiksi. Tällä hetkellä ehkä liian usein...
Ystävänpäivä on tyhjänpäiväinen hattarahöttö, joka ei oikeastaan jätä edes sokeriyliannostusta, koska sen juonikuvio tai sen puute jättää sen niin epämääräiseksi.

Ameriikassa ystävänpäivä on iso juttu. Tässä elokuvassa sitten katsotaan ja seurataan erilaisia pareja ja pariutumisyrityksiä kyseisen päivän aikana. Mikään ei oikein johda mihinkään, sen kummampaa sanottavaa ei ole ja näyttelijät tuntuvat tekevän koko homman toista kättä lepuuttaen.
Mikä huvittavinta elokuvasta ei kyllä jäänyt mitenkään armoton ketutuskaan sen tyhjänpäiväisyyden takia. Tämä elokuva kuuluu siis elokuviin, jotka eivät edes ärsytä huonoudellaan, koska koko pätkä on yksinkertaisesti niin tyhjää täynnä ettei se edes kuikuttanut.
Ohjaaja Garry Marshalilla on kuitenkin takana Pretty Woman ja Frankie&Johnny kaltaiset täysosumat. Tämä tulee olemaan niitä muita. Niitä jotka häipyvät muutamassa hetkessä niin muistoista kuin puheistakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti