torstai 12. marraskuuta 2009

SOMETHING'S IN THE AIR

Jossakin on nyt jotakin vikaa, kun en saa aikaiseksi lähteä edes pressinäytökseen. Ajankäyttö ongelmia ehkä. Päättötyö, työnhaku ym. epäolennaiset prosessit sotkevat katsomissuunnitelmiani kohtuuttomasti.

Toki tässä on tullut katsottua mm. Kuningas Arthur, jota en ollut katsonut sitten vuoden 2004. Kyllähän kyseinen pätkä kalpenee Braveheartin kaltaisen jättiepookin rinnalla, mutta elokuvan visuaalisuus viehättää.
En ole kyllä koskaan voinut sietää Keira Knightleytä. Mielestäni hän on yhden ilmeen näyttelijä ja köyhän miehen versio Natalie Portmanista, mutta siis ilmeisesti vain minun mielestäni, jos ajatellaan näyttelijättären nykyistä suosiota. Itseasiassa Bend it like Beckhamsissa (ilmestyi -02) neitokainen oli vielä suurta kiinnostusta herättävä kasvo.
Itse elokuvakin on kerrassaan oiva. Suosittelen lämpimästi kaikille, joilta tämä pieni englantilaiselokuva on mennyt ohi. Loistava kuva kulttuurien yhteentörmäämisestä, tapojen kunnioittamisesta, vanhoista kaavoista ja niistä irtautumisen vaikeudesta.
Vaikka kyseessä on chick flick, antaa leffa varmasti myös iloa ja hauskuutta miehisemmillekin katsojille. Jos ei muuta niin Keiran ja Parminder Nagran muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti