lauantai 19. syyskuuta 2009

LAUANTAI-ILTA TELEVISION ÄÄRESSÄ

Tänään televisiosta tulee useampikin katsomisen arvoinen elokuva. Ne, jotka eivät aijo vastata kaupungin kutsuhuutoihin, voivat viettää illan hyvällä omalla tunnolla töllön ääressä.
Ehdottomasti paras vaihtoehto illan annista on TV2:lta tuleva Christopher Nolanin Memento. Elokuva on sirpalekerronnan aatelia ja hipoo käsikirjoitukseltaan silkkaa nerokkuutta. Jo pelkästään mahtavan Guy Pearcen takia tämä pitää nähdä, jos ei ole aikaisemmin tullut katsoneeksi.

MTV3 tulee jälleen yksi Bond. Ikuisuus väittely parhaasta Bond:n esittäjästä tuskin tulee koskaan ratkeamaan. 007 ja kultainen ase kuuluu mielestäni Roger Mooren parhaimmistoon, vaikka ei paras Bond filmatisointi olekkaan.
Jos Memento on tullut jo nähtyä, tulee FST:ltä klassikko, joka on itseltänikin vielä näkemättä. Jos siis olen kotona Nuoruuden suloinen lintu on omalla kohdallani
se elokuva.
Muut lauantain elokuvat eivät sitten olekkaan omalla kohdallani kummemman maininnan arvoisia. Varsinkin, kun ne osuvat useamman muun menon kanssa päällekkäin. Mukavaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti