sunnuntai 4. lokakuuta 2009

LAUANTAI-ILLAN HÄMMENTÄVÄ PARIVALJAKKO

Syysmyrskyn tuivertaessa, onko mitään parempaa kuin ystävät ja pari leffaa?

Katsontakohteet olivat loppupeleissä kertakaikkisen omituiset elokuvat: Virgin Territory ja Menneisyyden synnit. Tusinatavaraa, joka ei ole päätynyt Suomessa edes valkokankaalle ja katsottuani kummatkin, voin rehellisesti todeta ettei se ole mikään ihme.

Virgin Territory on lähinnä 15-18 vuotiaille pojille suunnattu tissishow, joka yrittää yhdistää nykymusiikkia, seksiä ja seikkailua. Lopputuloksena on vähintäänkin vaivaannuttava soppa nymfonunnia, kuumenevia kupeita ja satunnaisia miekkatappeluita. Olisin halunnut olla kärpäsenä katossa kuulemassa miksi Tom Roth:n kaltainen kokenut konkari on lähtenyt moiseen mokellukseen mukaan...
Jos kotibileissä on hitaasti lämpiävä tunnelma, tämä elokuva voisi sopia kirvoittamaan jokusen hekotuksen ja saisi ehkä jengin puhumaan. Muuhun sitä ei oikeastaan voi suositella.


Menneisyyden synnit on saattanut paperilla jälleen kerran vaikuttaa ok elokuvalta. Toteutus on kuitenkin epälooginen kyhäelmä, joka hilluu syyllisyysdraaman ja trillerin välimaastossa päätymättä oikein kummankaan genren leiriin.

Ainoa yllätys elokuvassa on Paul Walkerin roolisuoritus. Tämä Holywoodin tusinakolli osoittaa kehittymisen merkkejä ja jopa potenttiaalia nousta vain kauniiksi mieheksi leimatun näyttelijän kastista. Toivottavasti tulevat elokuvat antavat tälle miehelle mahdollisuuden ja paremman tarinan, jolla osoittaa draamanäyttelijän kykynsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti