torstai 8. lokakuuta 2009

SUVANTOVAIHE

Jostakin syystä tällä hetkellä on jonkinasteinen hiljainen hetki katsonta rintamalla. DVD:nä odottaa mm. Milk, Flash of Genius sekä Synecdoche New York, mutta minulle käsittämättömästä syystä en ole löytänyt aikaa niiden läpikäymiseen. Raportti seuraa heti kun niin tapahtuu.

Olen toki tässä välissä katsonut mm. Chinatown:n uudelleen sekä Chronicles of Riddick. Ensimmäinen lähinnä sen ohjaajaan liittyvän uutisoinnin takia (elokuva on edelleen loistavaa viimeinen film noir ennen neo noir:n aikakautta) ja jälkimmäinen on elokuva, johon palaan aina tietyin väliajoin. Minkähänlaisia elokuvia muilla on, joita on pakko katsoa aina välillä? Itselläni näitä on ainakin DVD hylly pullollaan.

Ajattelin tänään käydä tarkistamassa Stieg Larssonin jatko-osan, mutta ulkoilma puhuu toista kieltä. Nähtäväksi jää kumpi häviää. Huomenna myös Fame elokuvan uudelleenfilmatisoinnin tarkistus. Sanotaanko nyt vaikka että odotukset eivät ole suunnattoman korkealla. Kerron fiiliksistä hetimmiten koneen ääreen päästyäni.

1 kommentti:

  1. Mulle Fame on enemmän se sarja jota pienenä tuli tiiviisti seurattua kun siitä tehty elokuva. Noh, menen todennäköisesti katsomaan lämmittelyn nostalgia syistä :)

    VastaaPoista